+36 70 318 8711 haccpszeged@gmail.com

Régóta tervezi, hogy elkészítteti egy szakemberrel a Kémiai kockázatbecslést?
De most hirtelen aktuálissá vált egy Hatósági ellenőrzés miatt?

Vagy egyszerűen csak szeretne minél hamarabb megfelelni az előírásoknak?

Esetleg csak most tájékoztatták, hogy Kémiai kockázatbecslésre is szüksége van?

 

Ebben az esetben jó helyen jár!

 

A megoldástól már csak egy telefonhívás vagy
csak egy űrlap kitöltése választja el!

 

A Kémiai kockázatbecslés azon dokumentációk közé tartozik, ami minden egységben a helyszínen kell tartani, ahol veszélyes szereket használnak  vagy forgalmaznak (már egy Domestos is veszélyesnek minősül). Tehát szinte minden egységben! Így a Hatósági tájékoztatóban sokszor nem is szerepel, mert annyira evidens. Így sokszor nem jut el az információ a vállalkozókhoz, akik értetlenül állnak az ellenőrzések alkalmával, amikor kérik tőlük a Kémiai kockázatbecslést.

 

De mit is takar a Kémiai kockázatbecslés?

Részletesen itt olvashat róla! >>

 

Cégünk, a Create 2002 Kft. immár több éve készít Kémiai kockázatbecsléseket ügyfelei részére, melyre 100%-os garanciát vállalunk. Az évek tapasztalata alapján szeretnénk figyelmébe ajánlani; elsősorban új ügyfeleink részére az S.O.S. Kémiai kockázatbecslés szolgáltatásunkat. Azért az új ügyfeleinknek, mert a meglévő Ügyfeleinket minden esetben tájékoztatjuk erről a dokumentációs kötelezettségről!

 

Mit takar az S.O.S Kémiai kockázatbecslés?

Mint a neve is jelzi S.O.S. , így akár már másnap a kezében tarthatja a Kémiai kockázatbecslést. A kapcsolatfelvételt követően, mi visszahívjuk Önt és telefonon keresztül mindent részletesen átbeszélünk. A beszélgetés során kollégánk egy kérdéssor kérdéseit fogja feltenni, így egy részlet se fog kimaradni. Megbeszélik a használatos vegyszereket és adott esetben a forgalmazott szereket is, amiket a legutóbbi jogszabályi változás óta bele kell foglalni a Kémiai kockázatbecslésbe. Ritkább szereknél kérni szoktuk, hogy küldjék el nekünk a biztonsági adatlapokat; de ez nagyon ritka, mert közel 1500 szer biztonsági adatlapja megvan az adatbázisunkban. Majd a postázási, számlázási és fizetési kérdéseket követően elkészítjük a Kémiai kockázatbecslést a megbeszéltek szerint.

A telefonbeszélgetés körülbelül 20 percet vesz igénybe és már másnap akár Önnél lehet a Kémiai kockázatbecslés.

 

Megfelel ez így Önnek?

Tud ennél gyorsabb megoldást, ha sürgeti a határidő?

Hívjon bizalommal a 70/318-8711-es számon vagy töltse ki az űrlapot.

 Megjegyzés: sürgősségi felárat NEM számolunk fel!

 

A beérkezett űrlapokat soron kívül hívjuk vissza munkanapokon, munkaidőben!