+36 70 318 8711 info@haccpkiepites.com

S.O.S Kémiai Kockázatbecslés
– akár a következő munkanapra

Sürgőssé vált a kémiai kockázatbecslés elkészítése egy Hatósági ellenőrzés miatt?

Vagy egyszerűen csak szeretne minél hamarabb megfelelni az előírásoknak?

 

Ebben az esetben jó helyen jár!

 

A megoldástól már csak egy telefonhívás vagy
csak egy űrlap kitöltése választja el!

 

A Kémiai kockázatbecslés azon dokumentációk közé tartozik, ami minden egységben a helyszínen kell tartani, ahol veszélyes szereket használnak  vagy forgalmaznak (már egy Domestos is veszélyesnek minősül). Tehát szinte minden egységben! Így a Hatósági tájékoztatóban sokszor nem is szerepel, mert annyira evidens. Így sokszor nem jut el az információ a vállalkozókhoz, akik értetlenül állnak az ellenőrzések alkalmával, amikor kérik tőlük a Kémiai kockázatbecslést.

 

Elkészítjük Önnek a Kémiai kockázatbecslés dokumentációt

Cégünk, a Create 2002 Kft. immár 20 éve készít kémiai kockázatbecslés dokumentációkat az ügyfelei részére. Minden munkánkra 100%-os garanciát vállalunk.

Az évek tapasztalata alapján szeretnénk figyelmébe ajánlani; elsősorban új ügyfeleink részére az S.O.S. Kémiai kockázatbecslés szolgáltatásunkat. Azért az új ügyfeleinknek, mert a meglévő Ügyfeleinket minden esetben tájékoztatjuk erről a dokumentációs kötelezettségről!

 

Mit takar az S.O.S Kémiai kockázatbecslés?

Mint a neve is jelzi S.O.S. , így akár már másnap a kezében tarthatja a Kémiai kockázatbecslést. A kapcsolatfelvételt követően, mi visszahívjuk Önt és telefonon keresztül mindent részletesen átbeszélünk. A beszélgetés során kollégánk egy kérdéssor kérdéseit fogja feltenni, így egy részlet se fog kimaradni. Megbeszélik a használatos vegyszereket és adott esetben a forgalmazott szereket is, amiket a legutóbbi jogszabályi változás óta bele kell foglalni a Kémiai kockázatbecslésbe. Ritkább szereknél kérni szoktuk, hogy küldjék el nekünk a biztonsági adatlapokat; de ez nagyon ritka, mert közel 1500 szer biztonsági adatlapja megvan az adatbázisunkban. Majd a postázási, számlázási és fizetési kérdéseket követően elkészítjük a Kémiai kockázatbecslést a megbeszéltek szerint.

A telefonbeszélgetés körülbelül 20 percet vesz igénybe és már másnap akár Önnél lehet a Kémiai kockázatbecslés.

 

Megfelel ez így Önnek?

Tud ennél gyorsabb megoldást, ha sürgeti a határidő?

Hívjon bizalommal a 70/318-8711-es számon vagy töltse ki az űrlapot.

 Megjegyzés: sürgősségi felárat NEM számolunk fel!

 

A beérkezett űrlapokat soron kívül hívjuk vissza munkanapokon, munkaidőben!